Родной школе и родному классу

Рідній школі і рідному класу

Здрастуй, школо, рідна наша школо!
Знову ти зібрала нас в сім'ю!
Як святково й сонячно навколо,
квіти пелюстками літо п'ють!

Мов учора з випускного балу
випурхнули за шкільний поріг,
та уже ми смак життя пізнали,
і пройшли ми тисячі доріг!

Вже були в житті падіння й злети,
ми дітей зростили і внучат,
а сьогодні знову, так відверто,
однокласників тут голоси звучать.

Дружні поцілунки і обійми,
сльози у розчулених очах, -
знову ми зібралися, як рідні,
ювілей розлуки відмічать!

Бо минуло рівно сорок років –
половина нашого життя,
з того дня, коли ми із уроків
у доросле бігли майбуття.

Та, з'єднала школа нас, як мати, -
дружний клас – немов одна сім'я!
Внуки наші теж, як пташенята,
в рідні класи вчитися летять.

Школу нам ніколи не забути, -
це ж, оаза юного життя!
Тільки школа є і має бути
маяком у світле майбуття!
               
Квітень 2017.


Рецензии