Королева

У моєї доні очі - дві краплинки неба,
Щире серце з перцем пригорне і пожаліє,
А усмішка татова, ну а що ж від мене?-
Дві хмаринки смутку в голубих озерцях неба.
А усмішка татова, ну а що ж від мене?-
Дві хмаринки смутку в голубих озерцях неба.
 Пр-ів. Ой доню, доню, рідна  донечко,
        Ти моя ластівка, чаєчка, мамине сонечко,
        Ти наша мала, вередлива, кумедна Натуся.
        Я з тобою радію, сумую, плачу й сміюся.
        Ой доню, доню наша милая,
        Хай же доля до тебе завжди буде прихильная.
        Посміхайся життю,-говорю тобі знову і знов,
        І воно усміхнеться тобі й подарує любов.
У моєї доні мрії - крила від лелеки.
Фіалкова ніжність, що під вечір розцвітає...
Королева ночі! Лине в світ далекий,
Тільки душу береже - удома залишає.
Королева ночі!Лине в світ далекий,
Тільки душу береже - удома залишає.
  Пр-ів.той же.
А у нього очі - мов волошки в житі,
Глибочинь від моря і потужність океану...
Кожна ваша зустріч - це щасливі миті,
Назива Тотошкою він сестру кохану.
Кожна ваша зустріч -це щасливі миті.
Назива Тотошкою він сестру кохану.
 Ох Тотошка, Тотошка, скільки ми...(далі спогади у прозі під гитару)
 Пр- ів.2-а частина.
                (До 25 - літнього ювілею, з глибини материнського серця)
       


Рецензии