Кохання без меж-2019

А я у захваті від дівочої вроди
від тебе я не можу відірвати очей
я глибоко в душі відчуваю насолоду
і серце у грудях аж полум'ям пече...
Навічно фігурою дівочої скорений
серед усіх жінок тільки тебе обрав
я відчуваю - ти для мене створена
була можливість тебе я б вкрав...
Хоч треба відповіді дівочої чекати
у двох твоїх озерах давно я потопаю
така яка ти є зумів я покохати
і в спогадах о тебе в думках пірнаю...


Рецензии