Хоч би там що

Хоч би там що, але в Тебе є я.
Хай світ ще нас почекає
Хоч не сім'я для Тебе, все ж, Твоя.
Хай бо й ніхто це не знає.

Хай би там що, але в мене є Ти.
В кожному подиху - мрія.
Хоч почуття наші, наче кроти,
В серці зростає надія.

Хай би хто думає, що про життя,
Ми з Тобой знаєм кохання,
І як уносить у світ небуття
Пристрасть і жгуче бажання.

Ми відчуваєм, не знаючи як,
Наші заплетені долі.
І кожен потяг - це начеб-то знак:
Щастя нам буде доволі!


Рецензии