Укр. Непереможна г1дн1сть

Не буду говорити я про бідність,
яку звзнав у молоді роки,
лише зберіг непереможну гідність,
яку передали мені батьки.
І я горжуся тим, що став я не простим,
що маю  похвалу у переможній боротьбі,
де шлях мій був, колючий та гіркий,
який я відчуваю на собі.


Рецензии