Мальовнича осiнь-2019

Малює осінь краплинами етюди
сльозами з мрякою усіяне все скло
під парасольками сховались люди
а дощ і далі дрібно бризкає сріблом...
Хитає сильно мінливий вітер листя
і на доріжку сипе зриваючи ретельно
усе навколо сяє від золотого блиску
а під ногами бачимо кольора пастельні...
У хмари затягнуло небо темно сіре
як заєць промінь сонця промайне
фарби життя вселяють в нас довіру
журба з невидимими нитками пройде...


Рецензии