wildflowers...

Мы как Лепестки у Цветка... Нам нужна Середина...

...................................... in the wild water...
...................................... where we went for love 
...................................... here...
...................................... where my heart will grow 
...................................... in the jungle...
...................................... where I went for love... 

© Olga Karpilova  «wildflowers...»


Рецензии