***

Тепло і холод на одній картині
Зустрівшись, певно  виду не подАли
Природні протиріччя фіксували
Хоч промінь розділяє їх донині

По променю пройти так обережно
Не впасти ні в тепло, ні в холод важко
Як  рухатися тихо і вал’яжно
Краса стихій відкриється безмежно

Холодний блиск зими освітить квіти
Води краса перейде в лід на віти
Тепло і холод їм комфортно поряд

В одній картині навіть романтично
При зустрічі вже не відводять погляд
Хоч для природи явище не звичне


Рецензии