А молодь Вас пiдтримае...

                СИЛА НАЦІЇ В ЇЇ ЄДНОСТІ.
                Не гавкати один на одного, а в тяжку годину
                згуртуватися навколо Президента, дати злу відсіч
                і зберегти рідну Україну.
                Щоб потім лікті не кусати та сльози не лити...


                ***
ЗемлЯ, ЗелЕнський, зЕрненько… усІ словА на ЗЕ…
ТобІ, наш вІрний ГЕТЬМАНЕ… нехАй завждИ везЕ…
РозквІтне рІдна НАЦІЯ… во всей своей красе…
Так пробежаться хочется… по утренней росе…
Пусть велик к цели движется… по светлой полосе…
А мОлодь Вас підтрИмає… НА ИЗБРАННОЙ СТЕЗЕ…


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.