Дивний збiг

На листі зеленому сніг…
Так дивно, бо осінь навколо:
Сумної  мелодії соло…
Подекуди вранішній слід:
Поночі утворений лід,
Холодний,торкнеться долоні.
Тримає в своєму полоні.

На листі зеленому сніг…
Руйнуючи юність поволі,
Життєві  придбались мозолі.
На скроні упевнено ліг.
Чи буде доречним цей збіг?!!!
Чи  може змінити він долю???
Окреслює кожному коло.

На листі зеленому сніг…

27.09.2019


Рецензии