Коли бiлим снiгом...

Коли білим снігом укриє бульвари,
Ми будем з тобою дивитись напару,
Як з неба спадають сніжинки легкі,
І руку не вийму з твоєї руки.

Глінтвейном зігрієм застуджений вечір,
Обіймеш мене знову ніжно за плечі.
Зима може бути тепліша за літо,
Коли нам життя дає змогу любити.


Рецензии