I just look at what people do and how

I just look at what people do and how ...
I observe and see new opportunities within the culture ...
I look for opportunities to meet stronger ...
and art interested people and more serious also ...
and want to see more major sponsors of art ...
I work on art projects ...
I am an artist who needs to promote more ...
and sell my paintings …

Я просто смотрю на то, что люди делают и как ...
Я наблюдаю и вижу новые возможности в культуре ...
Я ищу возможности встретиться сильнее ...
и искусство заинтересовало людей и более серьезно также ...
и хочу видеть больше крупных спонсоров искусства ...
Я работаю над художественными проектами ...
Я художник, который должен продвигать больше ...
и продать мои картины ...


Рецензии