Урок пения на курдском

Waneya istiranb;j;y;

Mirov
rikeh peydakir
ber;
baskan

Di rekehan de
xwed;bask distir;n
li ser serbest;ya
fir;n;

Li p;; rikehan
b;bask distir;n
li ser dadmend;ya
rikehan

Hus;n Hebe; ji r;s; wergerand kurd;
Перевел на курдский Хусейн Хабаш

УРОК ПЕНИЯ

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток


Рецензии