я так довго чекала на тебе

Я дуже довго чекала на тебе.
Як би ж знав скільки пролито сліз,
Скільки кинуто вітром слів,
Що шепочуть: "Забудь. Більш не треба"

Як би тільки ти знав що ночами,
Коли місяць лоскоче вікна,
Хочу чути твоє "потрібна"
Поміж тими на небі зірками

Як би тільки вернути минуле,
Щоб інакше усе зробилось.
Моє б серце щасливо забилось
І лихі всі часи минули

Але так залишитись повинно,
І як раніше не буде тепер.
Без тебе мій світ назавжди завмер,
Але я чекаю на тебе невпинно....


Рецензии