Разом

Ти не бачиш її очей
Заглядаєш лиш мимоволі
На аккаунт її ночей
Крізь екран на її долоні

Ти не знаєш коли їй важко
І коли вона не в собі
Коли крик не граничить з "Нащо?"
Ти кохаєш її ескіз

Ти не чуєш її благання
А вона не кричить тобі
Ви живете без спілкування
Крізь минуле та спільний гріх

Та вона не винить нікого
За минуле в словах гіркого
Лиш живе собі тихо, поволі
На фотографіях, склавши долоні.

Але ти мрієш про щастя разом
Щоб світилась від сміху оселя
Лиш гортаєш фотографії, знову
Де ви разом такі веселі.


Рецензии