Журавлi вiдлетiли

Журавлі клином уже відлетіли,
Віддзвеніла вже літня пора.
В обійми ми осінь зустріли.
Давненько вона в нас була.

Журавлі вже давно не клекочуть,
Не клекочуть над нами вони.
Та сорока своє щось торочить,
І край ставу стоять вже човни.

Журавлі відлетіли вже клином,
Помахали усім нам крильми.
Солов’їная пісня не лине,
Літо гримнуло вже ворітьми.

Журавлі свої гнізда лишили,
Вітер буде їм пісню співать.
Влітку сіно вітри ще сушили,
Тепер хмари прийшлось розганять.

Журавлі вже давно попрощались,
І журливо курликали всі.
До весни вони з нами розстались,
Бо осінь буяє в красі.

20.09.2019 р.


Рецензии