Осiннi очi

Сумом наповнені Осені очі:
Інколи навіть сльоза заблищить.
Погляд мінливий; вуста  зашепочуть:
Будьте уважні! Загрозлива мить!

Холод пронизує, плечі відкриті.
Листя знеможене падає вниз!
Буря ламає, пошкоджує віти.
Свій норовливий показує хист!

Та ненадовго, зігріє надія:
Бабине літо жовтневе прийдЕ!
Дотиком ніжним наразі зігріє
сонячний промінь: теплом надихне!

26.09.2019


Рецензии