Мелод я кохання

Як  знайти  стежину  до  тебе,
Ту стежину, що зплітало життя.
Може  це  не  велика потреба,
Але без  цього нема  майбуття.

Як  підібрати  слова  для душі,
Щоб  зігріти  своїм  коханням.
Щоб  навіки  у  сердці  твоїм,
Я  осталась  одним  бажанням.

Як  зуміти  знайти  й зберегти,
Бо в житті таке раз лиш буває.
Ту мелодію,що так ніжно звучить,
І  струною  сердця  задіває!!!


Рецензии