Мить-що торка ться душ

Ось і  село  рідненьке,
Тихо  неначе  спить.
Сонце  сідає  низенько,
І я ловлю  його  мить.

В смутку стоять дерева,
Торкаюсь  я  їх  душі.
Тільки  кричить Тетерів,
Я  тихо  пишу  вірші.

Стежка до болю знайома,
Від парку до парку веде.
Дитинство тут  босоноге,
Краєм пам'яті знову веде.

Дивлюсь я і сердцем радію,
Що в грудях так трепетно б'ється.
Душа  моя  має  надію,
Що знову сюди вернеться!!!


Рецензии