Ж мыс пен бизнес

Демалып ж;рсі; жайшылы; па?
Ж;мыс іздедім шы;;андай а;шылы;;а
;р ке;сені сы;алап ит ;;сап
Жолы;тым талай басты;сыма; басшылы;;а

Т;жірибе; бар ма дейді т;;;ыш с;ра;ы
Бар болса да к;теді сені тегін сына;ы
Бір Алланы; жаз;аны болар деп ж;ргенде
М;мкіндікті ;ткізіп алдым ба деймін та;ы

Досыммен ;ол;а алдым к;сіпкерлікті
Адам бол;ан со; жасайсы; тіршілікті
Бір Алла берер істі; несібесін
Жаса;ан со; амал-;рекетті

Бизнесі; ;;тты болсын дейді ма;ан
Ра;мет, ж;;ысты болсын деймін са;ан
;зі;е басты;сы; дейді талайлары
;айдан білсін, ;иын екенін бизнес баста;ан...

Ш;кір деймін бір Алла;а
ИншАлла, ісіміз басар ал;а
Тілеймін шын ж;ректен о;ырманым
Жаратушыны; н;ры жаусын барша;ыз;а


Рецензии