***

Ласкаво прошу вас в свій світ
Фантазій,мрій віршів і квітів
Я посилаю вам привіт
Що кращий відблиску софітів

Я рада всім гостям своїм
І я для вас завжди відкрита
Далеким,рідним і близьким
Дарю всю радість цілковито

Я знаю ви з добром прийшли
Так що не стійте на порозі
Ми один одного знайшли
Тож будем разом у дорозі

Хай веселіше буде нам
Життя і так складне їй богу
Тож викидаємо всякий хлам
І буде чистою дорога

Всі фото ,прозу і вірші
Тільки для вас я вибираю
І все ,що тут-це від душі
А не для заздрості скидаю

І я вас теж охоче бачу
Радію ВСІМ, хто в мене є
Якщо когось образила-пробачте
Я ненароком-ображати не моє

Як добре ,що є друзі віртуальні
Навіть коли не пишуть і мовчать
Коли я бачу вогник на екрані
Радію. Всі живі.То божа благодать
Віталія Корх


Рецензии