***

Дарую тобі квіти просто так
Нехай твоїй душі буде приємно
Мені ти посміхнешся в знак
А я тобі всміхнусь взаємно

Тепло душі не можна розміняти
Купити і продати теж не можна
Та можно теплоту подарувати
Подарувати точно може кожний

І посмішка і квіти і слова
Такі прості,такі звичайні речі
А хто за щастя інших вболіває
Той проживе життя не в порожнечі
Віталія Корх


Рецензии