Конвалii

В жуклянському лісі конвалії цвіт
Покрив усей простір дощенту
А листя зелене немов малахіт
То юності ніжні фрагменти

Нарву я конвалій великий букет
Занурюся в нього обличчям
А в лісі лунає пташиний сонет
Хитаються сосни велично

Стою мов німа у суцільній красі
Здається що все мені сниться
Розплутує вітер волосся в косі
І тане лісна багряниця

Дорога із лісу казкова така
І швидко несуть мене ноги
Тримає конвалії міцно рука
І змійкою в'ється дорога

У зелені літа втопає село
Бо травень це майже як літо
Роки пролетіли.Було це давно
Та бачу конвалії в цвіті
Віталія Корх


Рецензии