Электрычцы - Электричке

Электрычцы

Наперад, мой жалезны конь!
Імчы праз лес і лівень!
Палі - бясконцы змей-дракон -
Звіваюцца гулліва.

Чыгунка разразае час,
Пранізвае прастору.
Ляці, жалезны мой Пегас!
Наперад - і ўгору!

08.06.2019

Электричке

Вперёд скачи, железный конь!
Промчись сквозь лес и ливень!
Поля - огромный змей-дракон -
Свиваются игриво.

Разрезан час, пронзён простор,
Лишь рельсов кромка свищет.
Скачи, Пегас, во весь опор!
Неси вперёд - и выше!

08.06.2019


Рецензии