У молитв - Боже, слава!!!

У молитві: - Боже, слава!!!
…Гонять череду гуртом.
На столі – ранкова кава.
І турботи – за вікном.
Тільки з Богом подолаєш,
Друже, ти нелегкий шлях.
І не раз ще заспіваєш
Про Отця в своїх піснях.
Він один лише і може
Надихнуть слова пісень.
Слава лиш Тобі, мій Боже!
Добрий ранок! Добрий день!
        25 вересня 2019 року.


Рецензии