Без болю

Ти знаєш, без болю я не жива,
Без болю у світі не б'ються серця,
Як тільки торкнеться любов небуття
Ми всі відчуваємо сенси життя.

Без болю любові давно і нема,
Без болю в пітьмі заблукає душа.
Усі наші мрії, думки і пуття
Вони не можливі без болю, дарма...

Всі звикли казати що болі - то зло.
Але ви ніколи на те не зважали:
Вони - це детектор чуттєвих тих фраз,
Що сильніше робили, але не вбивали.

Згадай як кохали,  сміялись, ридали.
Усе ми робили по волі нутра.
Тому біль не клаптик твоєї печалі,
А все ж таки згадка,  що ти є жива.


Рецензии