День Конституц

                «День Конституції»


Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков


                Молода українська Держава,
                Незалежна, велична, свята,
                Відзначає знаменний «День права»,
                Громадян заповітна мета,               
                Унітарна, соборна Вітчизна,
                Насолоджує душі, серця,
                Конституція – гарант свободи,
                Алгоритм правового життя

                Приспів
                Конституція, Конституція, Конституція -
                Закон прав і свобод,
                Конституція, Конституція, Конституція,
                Об’єднує народ!

   
                Україна – священна Держава,
                Промениста, яскрава, палка,
                Неймовірна краса, дивна слава,
                Земля рідна свята, золота,
                Конституція – вектор народу,
                Верховенство закону життя, 
                Ми сприймаємо як нагороду,
                Конституцію - шлях в майбуття!

               
                Україна – сучасна Держава,               
                Європейська, могутня, міцна, 
                Конституцію – Акт свобод, права,
                Громадянство Країни віта,
                Рідний прапор наш жовто - блакитний,
                Кольорами царить, майорить,       
                Конституція – кодекс Вітчизни,
                Надихає суспільство, повнить!

               
               


Рецензии