Глум

Життя мені смуток…
Як смутку не мати –
в світах потерпає
у наймичках мати.
Копійка у домі –
копійка остання.
Чому безробіття –
у мене питання.
Чому розграбунок,
і долі – пропащі.
Катів ненаситні
шматують нас пащі.
Як з приводу цього
у владі міркують…
…Зобразив мій тато
гримасу... Кепкують.

Вересень 2019


Рецензии