Воскресение Христово!!!

Воскресіння Христове !!!

В темній, та тісній, могилі,
Промінь просіяв з небес,
Звершилося Воскресіння!
Радість нам, Христос Воскрес!
 
Вже нема  долини смерті,
І тяжкий скінчився шлях,
У Христі, лишь є спасіння,
Тількі радість, на вустах,

Нас любов, усіх єднае,
Сам Христос! посеред нас.
Світла радість обіймає,
У неділю у цей час !

Світло сяє, невимовне,
Де гріха, була пітьма.
В Святім храмі ми прославим
Нам Воскрелого Христа!!

Автор Широков А.А. 22.09.2019. г Киев Украина.


 


Рецензии