Чоловiча любов-2019-5

Наші почуття напишуть кохання
бо наше життя дій наших твір
у теплих словах знайдем бажання
зроби ще крок уперед-в себе повір...
Наші почуття напишуть ще долю
від щирого серця мрія здійсниться
лише розумінню треба дати волю
від зайвих оков скоріше звільниться...
Наші почуття напишуть ще скаргу
чому ми з тобою досі не разом
перечити правді мабудь вже марно
будь сміливіше-хай буде наказом...
Наші почуття напишуть ще жарти
усміхатись проблемам зовсім не грішно
йти нам на зустріч все таки варто
тільки разом обом буде нам смішно...


Рецензии