пусте

означене життя твоє ***дями,
гниє,
бо в душах розкошує
лиш наруга над коханням,
щоб чисте світло  сяяло,
зробити спробу зі сміливістю —
слабак,
не привело любові колесо жадане
до мети народження твого

14.37
21.09.2019


Рецензии