Картини осенi

Люблю осінні я картини,
вони до роздумів ведуть,
де породіллі наші ниви,
зерно родили-не цвітуть.
У осені свої принади
і особливо ніжний шарм,
птахів ще чути серенади
і безліч має вона барв.
Грайливі і сумні наспіви,
бо норовливу вдачу має ,
до неї ж серцем прикипіли,
хто сили в барвах тих черпає.
Люблю я осінь-чарівницю,
її малярський дивний хист,
не відгадати таємницю
як кожен прикрашати лист.
Вона невтомна господиня,
все в їі домі до ладу,
пожитків повна в неї скриня
встигає скрізь і там і тут...


Рецензии
...да, осень разбросала краски,
Природы холст украсив с лаской...

С Добром...

Сергей Таболин   22.09.2019 10:53     Заявить о нарушении
Спасибо.
С миром,я.

Левиа   10.11.2019 23:21   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.