Останн...

 
 Як скинуть Боже,тi роки?,
 Що гнуть донизу наші плечі,
 Щоб не висіли в нас боки,
 Щоб безтурботність,як  малечі..

 Що би Любов ганяла кров,
 По незабитим ще протокам,
 Щоб кожен поцілунок був..
 Немов удар,тріскучим током.

 Та так,що все дибки встає,
 Наружу тягнеться,кохати,
 І щось там десь там дістає,
 І вже ти батько,або мати..

 А потім,якось,в одну мить,
 У дзеркало вдивлявчись на себе,
 Ти бачиш,як Життя горить,
 Палає полум,ям до неба..

 І нічим вже його тушить,
 І МЧС не допоможе..
 Ще мить, і все,-воно згорить,
 Приймай мене до себе...


Рецензии