Не орлом решка или ку-ку-кум-клан

Хвилюють вилами божевільне стадо,
Там кожну хвилину б'ються за владу,
Дзвiнкою монетою за волю в неволю
Кришкою решка - одна усім недоля.

Вільно писати вила й по брудній водi,
Валить кумів, кумірів на земнім судi,
За матiр городів не встигнуть на події,
В багно дiтей - Панаса Мирного повiя?


Рецензии