В коло В коло В коло

В коло… В коло… В коло…
Руки… Плечі… Очі…
Крізь потоки болю –
Світло дня і ночі…

В коло… В коло… В коло…
Плескають долоні…
Рветься й гасне голос,
Тужить без Любові…

В коло… В коло… В коло…
Тупотять підбори…
Швидко чи поволі…
Ритм думок і мови…

В коло… В коло… В коло…
Прагнення до волі…
Скелі… Води… Доли…
Зваблені юдолі…

В коло… В коло… В коло…
Істина – в єднанні…
Вічності роздолля…
Висота злітання…

В коло… В коло… В коло…
Землі і народи…
Сліз й війни – доволі…
Стане всім свободи…

В коло… В коло… В коло…
Мерехтять планети…
Всесвіт сіє зорі
У життя без смерті…

В коло… В коло… В коло…
Сонячні обійми…
Вивірено ролі…
Со-Творіння Сили…

18.09.2019 О.Бен-Амотс. Одеса тріо. Тріо пам’яті І. Дорфмана. Nota Bene Chamber Group


Рецензии