Суцiльний плач Все, як годиться

Суцільний плач… Все, як годиться…
Потоки сліз на тлін доріг…
Одна однісінька молитва…
Глибока вдячність вдів, сиріт…

Тужлива сповідь Небу, люду…
Жалі, що розділяють світ…
Смерть виколисує напругу,
Лишаючи на серці слід…

Відкриті рани… Кров сочиться…
Тремтить стражданнями єство…
Творцям дано життя вершити…
Дано відкритись у Любов…

18.09.2019 І.Дорфман. Тріо пам’яті Шостаковича «DSCH». Nota Bene Chamber Group


Рецензии