Дачке

Ты адкуль такая прыгожая?
Быццам сонейкам намалявана.
Я кахаю цябе, мая зорачка,
Кожным рухам тваiм усхвалявана.

Твае вочкi ,  саспелыя вiшанкi:
Глянуць- у сэрцы маiм адгукаецца.
I адкуль ты такая разумная?
Толькi вусны твае усмiхаюцца...


Рецензии