Василь Хл бн ков Дякувати. 28. 06. 2019 г..

Я молюся за тебе.
Планета — земля.
Світу мати — природа.
Вічна — дорога.
Кохаю — завжди.
Моя — краса.
Проведу його з тобою я.
Весь шлях від початку до кінця.
В могилу разом назавжди.
Дітям тілько щастя.
Чекаємо тут ми з тобою.
Мама і тато до ста.
Друзі, бережить себе.
Подруги допоможут вам завжди.
Дякувати долі.
Що я з усіма вами.


Рецензии