На бандурi граю

На бандурі граю,
Серце своє краю.
З нею я щоднини
Тихо розмовляю.

На бандурі граю,
Біль свій виливаю.
Тільки їй розкажу,
Як сильно кохаю.

На бандурі граю,
Серце звеселяю.
Нема поряд того,
Кого я кохаю.

На бандурі граю
Та й думку думаю..
Як же далі бути,
Я й гадки не маю.

На бандурі граю,
Плачу і ридаю.
Як мені жить далі,
Я її питаю.

19.09.2019 р.


Рецензии