***

????? ????????, ??? ????? ???? ?? ?????
?? ?? ?????? ??????, ?????? ?????? ???? ?? ?????, ?
??? ?? ?? ??? ? ????? ???????????? ?????
?? ????? ?? ?????, ?? ??????????? ??? ? ?????

???? ???????,
??? ??? ???????,
?????? ???? ????
???? ???????,
?? ????? ?????
? ????? ?????????

???? ???? ????, ?? ?????????? ?? ??????
????? ?? ?????, ????? ?????? ??? ?????
?? ???????, ? ??? ???? ???? ???


Рецензии