Осiнь...

Урожай повсюдно зріє,
вітер вже холодний віє.
Літо бабине триває,
апогею досягає.
У Ефірі – павутинно,
трохи дихається зимно?
Та й дощить тепер частенько, –
все за розкладом у Неньки.
Осінь мислі навіває, –
Душі струни нятягає ...

Post factum:... Як Життя є Пори року:
щосезонні та без строку!
Вони сутність відміряють,
свій хронометр теж звіряють
у Природи і Людини,
щоб не сталося рутини,
у діяльності – руїни,
а були – лише перлини ...!...

Із циклу "ПОРИ РОКУ!?..."

Писано 12 травня 2017 р. 14:08. Оновлено 14 січня 2019 р. м. Київ
Редаговано 19 вересня 2019 р. Троєщина...


Рецензии