Молю

Молитву,Господи,почуй,
Прийми її,благаю,молю.
Мені Ти щастя подаруй,
І дай мені щасливу  долю.

Молю Тебе щоденно я,
Не втомлююсь тебе молити.
На все це воля є Твоя…
Дозволь у щасті мені жити.

Молю я,Господи,Тебе
За себе,маму,синів,онука…
Про все запитую й себе…
Здіймаю я в молитві руки.

В молитві,Господи,Тобі
Несу подяку і благання.
Почуй мене в моїй мольбі…
В усьому чуєш Ти зізнання.

Молитву,Господи,почуй,
Зміцни мене в житті Ти  духом.
Щасливу долю подаруй,
Й життя не било щоб обухом.

15.09.2019 р.


Рецензии