Очi

Ой очі,очі – перли дівочі,
Вміють кохати й відсіч давать,
Сни вони також бачать пророчі.
Таких очей бо ще пошукать.

Ой очі,очі – чисті озера,
Можна в них бачить неба всю синь.
Їм притаманна така манера…
Хочеш-не-хочеш,в них ти поринь.

Ой очі,очі – два діаманти,
З розуму зводить вміють вони.
Грають про них скрипалі-музиканти,
Й виграють на трембітах все  чабани.

Ой очі,очі – волошки в житі ,
Дві намистини є на разку.
Чарувать вони кожної миті.
Вдачу ж бо мають очі таку.

16.09.2019 р.


Рецензии