***

Меньши брати мені РІДНІ –
Справжня єдина сім;я!
Всіх на планеті блакитній
Завжди любитему я.
Зайвого в світі немає –
Кожне важливе життя.
Той, хто катує й вбиває,
Всіх нас  штовха в небуття.
В мене є серце горяче,
В мене є руки міцні,
Очі у мене є зрячи, -
Все не байдуже мені!
Птаха у небі прозорім,
Дерево, квітка, трава,
Кіт і собака на дворі, -
Все це Планета Жива.
Вовк, і ведмідь, і лисиця,
Норка, ягня і кроля –
Меньши брати і сестриці,
Разом – Єдина Земля.
Іншого щастя не треба –
Жити в ладу з усіма!
Сонячно-зоряним небом
Всесвіт наш дім обійма!


Рецензии