каханне серца майго

Каханне сэрца маяго,
Моёй душы ты чараунiца,
I мне нi трэба нiкаго:
Адкуль магла ты паяъвiцца ?

Пящота, ласка, прыгажосць,
Чароуны позiрк воч блакiтных,
Як верснёвых дней ты госць,
Як водар фарб жывых и вiдных.

Дзiвосны скарб майго спадканне,
С незвычайна салодкiмi вуснамi,
Адкажы толькi мне на пытанне,
Што зараз робiцца з намi ?

Як у сэрдцы штосцi мильгне,
Я каханне сразу адчуваю,
Гэта усё пацалункi твае:
Я тябе шаную, ды жадаю...


Рецензии