In my life situation, I need to travel around the

In my life situation, I need to travel around the world ...
I have to hold the conversation with the World ....
It is through my paintings and epigrams to serve God ...
I have met many late and miserable people who will not do anything even for society ...
But these people will use community merit ...
That's why I'm very careful about promising something ...
I look at the action of people ...

В моей жизненной ситуации мне нужно путешествовать по всему миру ...
Я долженa держать разговор с миром ....
Именно через мои картины и эпограммы служить Богу ...
Я встречалa много опоздавших и несчастных людей, которые ничего не сделают даже для общества ...
Но эти люди будут использовать заслуги сообщества ...
Вот почему я очень осторожнa в обещании чего-то ...
Я смотрю на действия людей ...

I livssituasjonen min, trenger jeg ; reise rundt i verden ...
Jeg m; holde samtalen med verden ....
Det er gjennom mine malerier og epigrammer ; tjene Gud ...
Jeg har m;tt mange sene og elendige mennesker som ikke vil gj;re noe selv for samfunnet ...
Men disse menneskene vil bruke samfunnets meritter ...
Derfor er jeg veldig forsiktig med ; love noe ...
Jeg ser p; menneskers handling ...

17.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии