епатаж

...поепатажити, і вкотре
забризкати екран слюною
з гірким сарказмом, та водою
плисти не в течії, а проти?

...не матюкатися при тому,
бо дяді правила писали
про те, що ми наїлись сала,
і всі жируємо від втоми

відпочивати...Матір Божа,
твоє дитя - дитя безумства,
бо люд не вийшов із дикунства,
на павуків у банці схожий,

ту банку - круглу і прозору
обпутав плетивом брехні,
а слово дав лише мені,
і трішки розуму і зору,

а тіло кволеньке, двуноге,
і дві руки, та лише права
чіпка, і ладна на розправу,
а ліва - та малює кола.

Прямі всі лінії - пошерхли,
чесноти кинуті у ями,
ніхто не ходить рівно, прямо,
усі святі давно померли.

...поепатажила, і досить,
зневіра - гріх, гі..но, болото,
Все краще , кажуть - буде потім,
облите кров"ю, тванью, пОтом.


Рецензии