Мимо. Вик Беляков

Аутор: Вик Бељаков
Препев на србски језик: Веселинка Стојковић


Вик Беляков
Поред твојих прозора пролазим

Поред твојих прозора пролазим.
Понекад у твоје прозоре загледам.
Видим твоју силуету у прозору,
но мене нико не позива у кућу.

Одавно ти мени не недостајеш,
а ипак бива да ме туга обузме
док пролазим поред твојих прозора…
Нас удвоје срећа је мимоишла.

Тако је свакако зацртано судбином,
није ми се дало да будем с тобом.
Путеви су се наши просто разишли
и свако својим треба да настави…



Мимо
Вик Беляков
http://www.stihi.ru/2019/08/30/6805

Мимо окон твоих прохожу.
Иногда в твои окна гляжу.
Вижу твой силуэт за окном,
но никто не зовёт меня в дом.
 
Не скучаю давно по тебе,
но бывает так горестно мне
проходить мимо окон твоих...
Не сложилась у нас жизнь на двоих.
 
Так задумано видно судьбой,
не дано значит быть мне с тобой.
Разошлись просто наши пути
и своим должен каждый идти...


Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии
Хвала пуно, Веселинка! Нисам очекивао такво изненађење! Поставио сам код себе. Дуго сам мучио своју песму, али не могу се присилити да се мало одмакнем од ауторског текста, могу пуно, али то више не функционише. Али ја ћу покушати. С поштовањем и душевном топлином, Вицтор

Вик Беляков   18.09.2019 09:20     Заявить о нарушении
Вама хвала, поштовани Вик, за песму! Много ми се допала.
Хвала Вам на свему!
С уважавањем,
Веселинка

Веселинка Стойкович   18.09.2019 09:40   Заявить о нарушении