Розы

Троянди коханій несу у руці.
І посмішка ніжна на бритім лиці.
Тобі приесу я трояндів букет,
Закатимо разом веселий бенкет.

Та тільки додому вже бігти повинен.
Бо дома з обідом чекає дружина.
Кохана, тебе безперечно люблю.
Та дуже боюся дружину свою!!!
17.09.2019 .6.55

Розы.
Любимой моей эти розы несу.
Побритый помытый несу на весу.
Как только увидишь красивый букет,
Мы вместе закатим шикарный банкет.

Но только домой я обязан бежать.
Жена на обед меня будет там ждать.
Тебя безусловно, родная люблю!
Но очень боюсь я супругу свою!!!
17.09.2019. 9.51


Рецензии