***

Не в мережі...
Я знов не в мережі.
Мене шукають... кличуть... б’ють на сполох...
Гартують щастям зточені ножі,
щоби душа нарешті захолола.
А я не там.
Я схований між зір
у білій млі чумацької стежини
у день новий.
Не віриш?
А повір...
І хай тепло моє до тебе лине..:)


Рецензии